Douchegel Zapasso Domani Atterra
Sicilië, een plek waar vele culturen zoals van de Arabieren, Moren, Noormannen en Byzanthijnen gemengd zijn. En dat hebben wij vertaald naar Zapasso Domani Atterra. Stevige amber, warme vanille, bloemige viooltjes, verfrissende lelies en zwoele frambozen. Een ode aan de kunst en cultuur van Sicilië, zonder hier het robuuste en karakteristieke van Sicilië te vergeten. Zapasso Domani Atterra is de perfecte belichaming van de multiculturele architectuur, natuur en cultuur die het eiland Sicilië kent. De authenticiteit van het eiland is enerverend en de ingrediënten voor Zapasso Domani Atterra waren zo gevonden. Door de pure ingrediënten te laten samensmelten met pure arganolie, werd Domani Atterra werkelijkheid. Arganolie bevat vitamine E en antioxidanten. Hierdoor kun je niet alleen douchen met een heerlijke geur, maar heeft het ook een verzorgend effect op jouw huid.Hoe zijn we tot Zapasso Domani Atterra Douchegel gekomen?Ondertussen hebben wij vele bezoeken gebracht aan het eiland en zijn wij nog steeds heimelijk verliefd. Waar je je ook op het eiland bevindt, de tientallen volkeren die hun stempel hebben gedrukt op de cultuur zijn er merkbaar. De smeltkroes van Sicilië hebben wij één op één vertaald naar Zapasso Domani Atterra. De stevige amber van de arabieren, het vanille van de Moren en de verfrissende lelies van de Byzantijnen vormen een fabuleuze basis. De prachtige loofbossen in het noorden van het eiland waren de finishing touch. Zapasso Domani Atterra was geboren. De smeltkroes van verschillende culturen is ook goed te ontdekken op de verpakking van Zapasso Domani Atterra. Het deed ons direct denken aan een oude tempel en oosterse minaretten. Hierdoor wordt de sfeer van Zapasso Domani Atterra nog tastbaarder. Deze douche gel is dus echt voor iedereen die van de Siciliaanse levensstijl houdt. Robuust en stoer, maar toch met de verfijning waar de Italianen om bekend staan.

€ 19,95*
Douchegel Zapasso Faló
Wij raakten geïnspireerd door het oogverblindende zuiden van Italië. De prachtige natuur van Basilicata en Calabria, tot de waanzinnige wijncultuur in Puglia. Zapasso Falo is voor de vrijbuiter; het staat voor avontuur, natuur en vrijheid. Tonen van zachte pruimen, frisse mandarijn, stevige muskus en gedroogd sandelhout vormen een perfect geheel in Zapasso Falo.Zapasso Falo is een avontuurlijke geur, waar jij vanaf nu elke dag mee kan beginnen. Een betere start van jouw dag kan haast niet. Door authentieke ingrediënten uit het Zuiden van Italië te vermengen met hoogwaardige Arganolie, wordt Zapasso Falo alledaags genot. Arganolie bevat vitamine E en antioxidanten. Hierdoor zorgt de Zapasso Falo Douche Gel, naast een weelderige geur ook voor een verzorgende huid. De ideale mix om jouw Italiaanse dag te starten. Hoe zijn we tot Zapasso Falo Douchegel gekomen?Een geur die de oorsprong heeft in de natuur van Basilicata en Calabria. Een authentiek Italië, waar puur en passie samenkomen. De ingrediënten hebben allemaal hun oorsprong in het robuuste zuiden van het Italiaanse schiereiland. Denk hierbij aan verfrissende citrus uit Tarente, geurende mandarijnen uit Altemura, zachte pruimen uit Metaponte. De stoere nuances van sandelhout en mos lijken rechtstreeks uit de nationale parken van Calabrië te komen. Zapasso Falo is een zeer avontuurlijke geur. De verpakking van Zapasso Falo doet je denken aan de jaarringen van bomen die in het zuiden van Italië al eeuwenlang groeien. Wanneer je de douchegel gebruikt, waan je je in de levendige natuur van Calabrië, de pittoreske steden van Puglia en de vruchtbare gronden van Basilicata. Je zwijmelt weg. Je gedachten bevinden zich ongeveer 2000 kilometer ver weg. Een regelmatige dagdroom waar we elke dag naar uitkijken.

€ 19,95*
Douchegel Zapasso Fioritura
Vergeet New York, Londen en Parijs. Er is maar één modestad in de wereld en dat is Milaan. De luxe en weelde van deze stad hebben wij gecombineerd met de schoonheid van het Middeleeuwse Bergamo en de oogverblindende vergezichten op het Lago di Como. Het resultaat is een uitgesproken geur met veel rijkdom. Verfrissende Bergamot uit Bergamo, stuivende geraniums, fresia’s en jasmijn uit de botanische tuinen en de luxe van patchoeli en saffraan van het Lago di Como.Zapasso Fioritura is voor de fashionista’s. Voor degene die het liefst straalt in een prachtige jurk van een Italiaanse designer of met een speciaal aangemeten Italiaans maatpak. Dit vindt je allemaal in de Noord-Italiaanse stad Milaan, de bakermat van mode. De geuren van Lombardije komen bijeen in de Zapasso Fioritura Douche gel. De speciale toevoeging van Arganolie maakt Zapasso Fioritura nog  exclusiever. Arganolie bevat vitamine E en antioxidanten, hierdoor is een douche-ervaring met Zapasso Fioritura een onmisbaar verzorgingsproduct. Hoe zijn we tot Zapasso Fioritura Douchegel gekomen?Het is een gegeven dat Milaan de mooiste stad van Italië is. De meest indrukwekkende boetiekjes, de vele musea en de uitgesproken architectuur geeft Milaan iets luxueus. Samen met Eye-catchers zoals Bergamo en het Lago di Como, is deze regio onweerstaanbaar te noemen. De puurheid van Bergamot uit Bergamo, geraniums en freesia uit de botanische tuinen van Milaan en het luxueuze van patchoeli en saffraan, wat ons doet denken aan Bellagio, weten samen het kroonjuweel Zapasso Fioritura Douche Gel te creëren. De luxe en weelde van Milaan, en daarbij heel Lombardije, moesten wij vertalen naar een Zapasso geur. Het is onmogelijk om Milaan niet in verband te brengen met het pure genieten van Italië. Zodra de douche gel met je huid in contact komt, wordt je meteen ingepakt door de expressieve geuren. Het Italiaanse leven voelt ineens bijzonder bereikbaar. Met Zapasso Fioritura wordt je elke dag geconfronteerd met de rijkdom van Milaan.

€ 19,95*

De zachtheid van Zapasso Douche Gel?

Elke dag de fluweelzachte rijkdom van Zapasso ervaren? Dat kan eenvoudig met de Zapasso douchegel. Verkrijgbaar in de drie toonaangevende geuren, waar wij bij Zapasso trots op zijn. De Siciliaanse sensatie genaamd Zapasso Domani Atterra. Of ben je meer van het avontuurlijke van Zapasso Falo, welke de flora van Zuid-Italië belichaamt. Een fan van Italiaanse muziek, mode en cultuur doet zich goed aan Zapasso Fioritura, welke doordrenkt is door de geuren van de metropool Milaan. 

Douchen is een eerste levensbehoefte. Een kort, snel moment op de dag. Echter geloven wij bij Zapasso in de kleine momenten. Door deze speciaal en bijzonder te maken, streef je een levensstijl na waar zelfs de Italianen jaloers op zullen zijn. De Zapasso levensstijl. Je voelt je een geboren Italiaan, met de kalmte, vriendelijkheid en gevoel van stijl waar de Italianen zo bekend om zijn. 

De douchegel is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, die wij hebben verzameld tijdens de vele reizen naar La Bella Italia. Hierdoor zijn de geuren intens; alsof je staat de douchen in een agroturismo in Calabria. Je zintuigen worden intens gestimuleerd door de aanwezigheid van de geuren. Het dagdromen kan beginnen; het fantaseren gaat van start. Met Zapasso douchegel kan de dag haast niet beter beginnen.