Douchegel Zapasso Domani Atterra

Douchegel Domani Atterra van Zapasso Originale is een must in iedere badkamer. Wanneer u doucht met deze Domai Atterra waant u zich in het prachtige Italië. Bestel snel online

€ 19,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 days

Voorraad: 463
Productnummer: SW10039
zentheme.detail.eanLabel 8720299584709
Productinformatie "Douchegel Zapasso Domani Atterra"
Sicilië, een plek waar vele culturen zoals van de Arabieren, Moren, Noormannen en Byzanthijnen gemengd zijn. En dat hebben wij vertaald naar Zapasso Domani Atterra. Stevige amber, warme vanille, bloemige viooltjes, verfrissende lelies en zwoele frambozen. Een ode aan de kunst en cultuur van Sicilië, zonder hier het robuuste en karakteristieke van Sicilië te vergeten.

Zapasso Domani Atterra is de perfecte belichaming van de multiculturele architectuur, natuur en cultuur die het eiland Sicilië kent. De authenticiteit van het eiland is enerverend en de ingrediënten voor Zapasso Domani Atterra waren zo gevonden. Door de pure ingrediënten te laten samensmelten met pure arganolie, werd Domani Atterra werkelijkheid. Arganolie bevat vitamine E en antioxidanten. Hierdoor kun je niet alleen douchen met een heerlijke geur, maar heeft het ook een verzorgend effect op jouw huid.

Hoe zijn we tot Zapasso Domani Atterra Douchegel gekomen?

Ondertussen hebben wij vele bezoeken gebracht aan het eiland en zijn wij nog steeds heimelijk verliefd. Waar je je ook op het eiland bevindt, de tientallen volkeren die hun stempel hebben gedrukt op de cultuur zijn er merkbaar. De smeltkroes van Sicilië hebben wij één op één vertaald naar Zapasso Domani Atterra. De stevige amber van de arabieren, het vanille van de Moren en de verfrissende lelies van de Byzantijnen vormen een fabuleuze basis. De prachtige loofbossen in het noorden van het eiland waren de finishing touch. Zapasso Domani Atterra was geboren.

De smeltkroes van verschillende culturen is ook goed te ontdekken op de verpakking van Zapasso Domani Atterra. Het deed ons direct denken aan een oude tempel en oosterse minaretten. Hierdoor wordt de sfeer van Zapasso Domani Atterra nog tastbaarder. Deze douche gel is dus echt voor iedereen die van de Siciliaanse levensstijl houdt. Robuust en stoer, maar toch met de verfijning waar de Italianen om bekend staan.
Ingrediënten Douche Gel Domani Atterra: Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Benzyl Alcohol, Citric acid, Cocamide DEA, Glycerin, Linalool, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Propylene glycol, Sodium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Triethylene Glycol
Inhoud: 500ML
Verpakking: Luxe Geschenkdoos
Perfect to start your day with. Just a small amount is enough to experience the luxury of Italy. The moment the soap touches your skin the water will ensure a foamy sensation that will freshen both your skin and mind.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.