Roomspray Zapasso Domani Atterra
Ontdek de rijke geschiedenis van Sicilië met simpelweg één keer sprayen. Geef jouw huis een eigen identiteit met de complexe en intense geur van Zapasso Domani Atterra Roomspray. Domani Atterra is een groot eerbetoon aan het oogverblindende eiland Sicilië. Een eiland met vele cultuurinvloeden, die wij hebben samengevoegd in één sensationele geur: Domani Atterra. Een geur die wij hebben ontwikkeld tijdens onze reizen naar dit geliefde eiland, wat een aanrader is voor elke ‘italofiel’. Iedere uithoek is vertegenwoordigt in deze fijne, prettige geur waar wij bijzonder trots op zijn. Domani Atterra is een geur die het pure Italië eenvoudig combineert met het typische ‘island-life’ en de culturele diaspora van Sicilië. Van de Arabieren tot de Moren en Noormannen. Zelfs de Byzantijnen hebben duidelijk hun stempel gedrukt op de maatschappij van Sicilië. Het was geen gemakkelijke opdracht om de smeltkroes van invloeden samen te voegen, maar met een enkele ‘spray’ van deze Zapasso Roomspray, zijn jouw zintuigen direct overtuigd van het slagen van deze opdracht. De geur beleving van Domani Atterra in jouw huis is astronomisch en innemend. Je wordt ingepakt door zowel amber en warme vanille. Tevens ruik je de verfrissende lelies en bloemige viooltjes, regelrecht uit de botanische tuinen van het eiland. Een fruitige hartnoot van frambozen maakt Zapasso Originale Domanit Atterra Roomspray compleet. 

€ 14,95*
Roomspray Zapasso Faló
Niet alleen is deze Zapasso Falo Roomspray ontzettend lekker van geur; de stijlvol vormgegeven flessen zijn ook een ware eye-catcher in jouw interieur. Wanneer je gebruik maakt van deze spray kalmeer je direct door de intense geurbeleving zoals alleen Zapasso Falo dat kan. Bij het ontwikkelen van de drie iconische geuren van Zapasso Originale, wilden wij de clichés van Italië vermijden. Van de gebaande paden afwijken. Waar kan dat beter dan in het pure zuiden van Italië, waar de tijd soms nog heeft stilgestaan. Hier ontdek je het Italië, welke nog wordt geromantiseerd in de grote Hollywood-blockbusters, met meterslange tafels vol eten en uitbundige familieleden. Zapasso Falo is een lofzang voor Basilicata, Puglia en Calabria. Een ode aan de grenzeloze natuur, die met een keer sprayen jouw bed, bank of woonkamer transformeert in de ongerepte bergachtige natuur van het zuiden van Italië. Een verwarmende en kalmerende geur weet je meteen in te pakken. Slechts één keer sprayen zorgt direct voor een mentale ‘mood-shift’. Je kan meteen je hoofd leeg maken en zet je zorgen opzij. Je wordt omhuld door frisse mandarijn en zachte gele pruimen. In het hart openbaart zich een opvallende toets van muskus. De indrukken van sandelhout bevestigen maar weer eens dat Zapasso Originale Falo Roomspray een echte geur voor de vrijbuiters is.  

€ 14,95*
Roomspray Zapasso Fioritura
Alleen al het design van Zapasso Fioritura Roomspray is een lijst voor het oog. De ideale aanvulling op ieder interieur. Het personaliseert jouw woon- of slaapkamer dankzij de intense geur. Ontspannend, opwekkend en opbeurend! Milaan! Voor vele de nummer één citytrip bestemming in Italië. En geef men eens ongelijk. Je vind alles in deze bruisende metropool: Een cultureel centrum, een imposante architectuur en rondom de stad volop natuur zoals Bergamo en het Lago di Como. Dit inspireerde ons direct om de rijkdom van Milaan samen te vatten in één imponerende en inpakkende geur. Een geur voor een fris en fleurig gevoel in iedere ruimte van jouw eigen huis. Want waarom een cityhopper pakken als je Milaan gewoon naar je eigen huis kan brengen. De luxe en weelde is meteen te herkennen zodra je ook maar een keer sprayt met Zapasso Fioritura Roomspray. Je waant je direct in Galleria Vittorio Emanuele, waar de etalages vol designerkleding over elkaar heen buitelen. Je ruikt de authenticiteit van een stad als Bergamo en de elegantie die het Lago di Como heeft te bieden. Zapasso Fioritura heeft een epicentrum waar de botanische tuinen van Milaan voor hebben geposeerd: stuivende lelies, geurende fresia’s en zachte jasmijn. De complexiteit van bergamot en saffraan maakt Zapasso Fioritura compleet. 

€ 14,95*