Douchegel Zapasso Fioritura

Douchegel Fioritura van Zapasso. Denk aan Bergamot, saffraan en jasmijn. Geuren om heerlijk te ontspannen. Een luxe DoucheGel welke in iedere badkamer een must is. Bestel snel online

€ 19,95*

Voorraad: 444
Productnummer: SW10037
zentheme.detail.eanLabel 8720299584723
Productinformatie "Douchegel Zapasso Fioritura"
Vergeet New York, Londen en Parijs. Er is maar één modestad in de wereld en dat is Milaan. De luxe en weelde van deze stad hebben wij gecombineerd met de schoonheid van het Middeleeuwse Bergamo en de oogverblindende vergezichten op het Lago di Como. Het resultaat is een uitgesproken geur met veel rijkdom. Verfrissende Bergamot uit Bergamo, stuivende geraniums, fresia’s en jasmijn uit de botanische tuinen en de luxe van patchoeli en saffraan van het Lago di Como.
Zapasso Fioritura is voor de fashionista’s. Voor degene die het liefst straalt in een prachtige jurk van een Italiaanse designer of met een speciaal aangemeten Italiaans maatpak. Dit vindt je allemaal in de Noord-Italiaanse stad Milaan, de bakermat van mode. De geuren van Lombardije komen bijeen in de Zapasso Fioritura Douche gel. De speciale toevoeging van Arganolie maakt Zapasso Fioritura nog  exclusiever. Arganolie bevat vitamine E en antioxidanten, hierdoor is een douche-ervaring met Zapasso Fioritura een onmisbaar verzorgingsproduct.

Hoe zijn we tot Zapasso Fioritura Douchegel gekomen?

Het is een gegeven dat Milaan de mooiste stad van Italië is. De meest indrukwekkende boetiekjes, de vele musea en de uitgesproken architectuur geeft Milaan iets luxueus. Samen met Eye-catchers zoals Bergamo en het Lago di Como, is deze regio onweerstaanbaar te noemen. De puurheid van Bergamot uit Bergamo, geraniums en freesia uit de botanische tuinen van Milaan en het luxueuze van patchoeli en saffraan, wat ons doet denken aan Bellagio, weten samen het kroonjuweel Zapasso Fioritura Douche Gel te creëren.

De luxe en weelde van Milaan, en daarbij heel Lombardije, moesten wij vertalen naar een Zapasso geur. Het is onmogelijk om Milaan niet in verband te brengen met het pure genieten van Italië. Zodra de douche gel met je huid in contact komt, wordt je meteen ingepakt door de expressieve geuren. Het Italiaanse leven voelt ineens bijzonder bereikbaar. Met Zapasso Fioritura wordt je elke dag geconfronteerd met de rijkdom van Milaan.
Ingrediënten Douche Gel Fioritura: Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citric acid, Cocamide DEA, Glycerin, Linalool, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Propylene glycol, Sodium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Triethylene Glycol
Inhoud: 500ML
Verpakking: Luxe Geschenkdoos

Perfect to start your day with. Just a small amount is enough to experience the luxury of Italy. The moment the soap touches your skin the water will ensure a foamy sensation that will freshen both your skin and mind.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.