Handzeep Zapasso Domani Atterra
Sicilië, een plek waar vele culturen zoals die van de Arabieren, Moren, Noormannen en Byzanthijnen samengesmolten zijn. En dat hebben wij vertaald naar Zapasso Domani Atterra. Stevige amber, warme vanille, bloemige viooltjes, verfrissende lelies en zwoele frambozen. Een ode aan de kunst en cultuur van Sicilië, zonder hier het robuuste en karakteristieke van Sicilië te vergeten.Handen wassen is een noodzakelijke bezigheid. Waarom hier dan niet jouw favoriete moment van de dag van maken. Laat het lauwe water door je handen stromen en gebruik hierbij de handzeep van Zapasso Domani Atterra. Meteen wordt je ingepakt door de wervelende geuren van Sicilië. Doordat het beste van Sicilië wordt gecombineerd door zuivere Arganolie, is Zapasso Domani Atterra ook enorm verzorgend. Arganolie bevat namelijk antioxidanten en vitamine E, wat een verzorgend effect heeft voor je huid. Hoe zijn we tot Zapasso Domani Atterra handzeep gekomen?Sicilië heeft ons hart veroverd. Hoewel de reputatie in het verleden wat twijfelachtig was van het grootste eiland in de Middellandse Zee, is het nu de hotspot voor cultuur, natuur en architectuur. Deze drie aspecten komen perfect bijeen in Zapasso Domani Atterra. Stevige amber, geurige vanille, weelderige viooltjes, stuivende lelies en zachte frambozen. De combinatie geeft je het ongerepte Sicilië. De cultuur in Sicilië is een combinatie van velen: de Byzantijnen, de Moren, de Arabieren en zelfs de Noormannen hebben het beeld van Sicilië bepaald. Wij hebben geprobeerd om de combinatie, welke gelukt is in het Siciliaanse straatbeeld, om te toveren naar een weergaloze handzeep. Het straatbeeld is goed te herkennen in de verpakking van Zapasso Domani Atterra. Hierdoor droom je elke keer als je je handen wast, even over die majestueuze eiland, waar ondanks alles het Italiaanse genieten absoluut de basis is.

€ 19,95*
Handzeep Zapasso Faló
Wij raakten geïnspireerd door het oogverblindende zuiden van Italië. De prachtige natuur van Basilicata en Calabria, tot de waanzinnige wijncultuur in Puglia. Zapasso Falo is voor de vrijbuiter; het staat voor avontuur, natuur en vrijheid. Tonen van zachte pruimen, frisse mandarijn, stevige muskus en gedroogd sandelhout vormen een perfect geheel in Zapasso Falo.Handen wassen is een alledaagse bezigheid. Waarom hier niet iets avontuurlijks en bijzonders van maken. De geuren die ontstaan tijdens het handen wassen maken je hoofd direct leeg. Je wordt verliefd op de intensiteit van het zuiden van Italië. De Zapasso Falo Handzeep bevat pure Arganolie. Dit bevat antioxidanten en vitamine E, waardoor de handzeep ook een geweldig verzorgend karakter heeft. Hoe zijn we tot Zapasso Falo handzeep gekomen?De geur Zapasso Falo is ontdekt tijdens één van onze vele reizen naar Italië. In plaats van de toeristische trekpleisters, besloten wij een trektocht te ondernemen door de Zuid-Italiaanse provincies. De puurheid van Calabria, Basilicata en Puglia heeft ons gegrepen. Zo waren wij verbaasd door de citrus-boomgaarden in Tarente en de fruitbomen in Metaponte. De robuustheid van Zapasso Falo handzeep komt van de vegetatie die te vinden is in de natuur van Calabria. Zelfs voor degene die nog nooit zuidelijker is gekomen dan Rome, weet een beeld te schetsen van de omgeving waar Zapasso Falo haar oorsprong vindt. Je denkt aan een boeiende natuur die afgewisseld wordt door pittoreske dorpjes. Deze natuur is ook te herkennen in de verpakking van Zapasso Falo. Talloze jaarringen van eeuwenoude bomen die hun wortels diep in de Calabrese bodem hebben gestoken. Hierdoor wordt Zapasso Falo Handzeep een onmisbaar verzorgingsproduct om de Italiaanse levensstijl te benaderen.

€ 19,95*
Handzeep Zapasso Fioritura
Vergeet New York, Londen en Parijs. Er is maar één modestad in de wereld en dat is Milaan. De luxe en weelde van deze stad hebben wij gecombineerd met de schoonheid van het Middeleeuwse Bergamo en de oogverblindende vergezichten op het Lago di Como. Het resultaat is een uitgesproken geur met veel rijkdom. Verfrissende Bergamot uit Bergamo, stuivende geraniums, fresia’s en jasmijn uit de botanische tuinen en de luxe van patchoeli en saffraan van het Lago di Como.Een onmisbaar verzorgingsproduct. Handen wassen is nou eenmaal onderdeel van onze dagelijkse bezigheden. Met Zapasso Fioritura Handzeep waan je je elke keer in de overdadige Noord-Italiaanse regio Lombardije. Door de intense ingrediënten van deze regio te combineren met Arganolie, krijg je een uiterst hoogwaardig verzorgingsproduct. Arganolie bevat van nature vitamine E en antioxidanten, waar jouw handen ontzettend blij van gaan worden. Hoe zijn we tot Zapassi Fioritura handzeep gekomen?Zapasso Fioritura Handzeep is de verwezenlijking van de pracht en praal die de Noord-Italiaanse regio Lombardije kent. Met oogverblindende steden zoals Bergamo en Milaan en natuurfenomenen zoals het Lago di Como is het een geliefde bestemming voor velen. De regio biedt een breed scala aan intense geuren die wij, na lang nadenken, hebben kunnen samensmelten tot de geur Zapasso Fioritura. Met stuivende lelies, fresia’s en jasmijn uit de botanische tuinen van Milaan is de basis gelegd voor de geur van deze Zapasso handzeep. Toevoegingen zoals Bergamot uit Bergamo en Saffraan uit het noorden, is Zapasso Fioritura een echt Eye-catcher. Elke keer wanneer je jouw handen wast met Zapasso Fioritura Handzeep, wordt je bedwelmd door de weelderige geur van Noord-Italië. Je denkt direct aan de drukke winkelstraten van Milaan, het Middeleeuwse karakter van Bergamo en de schoonheid die het Lago di Como heeft. Een instant-dagdroom naar Lombardije, om de Italiaanse levensstijl achterna te gaan.

€ 19,95*

De Zachtheid van Zapasso Handzeep?

Je handen wassen. Een onontkoombare actie, welke meerdere keren per dag wordt uitgevoerd. Waarom dan geen goede handzeep kiezen. Voor ons is er geen gelukzaliger moment dan het moment dat je je handen hebt gewassen met een fantastisch geurige zeep. Een geur die blijft hangen en zorgt voor een glimlach op je gezicht; van oor tot oor. 

Door de hoogwaardigheid die wij bij Zapasso nastreven, lijkt de geur na het handen wassen eeuwig te blijven hangen. Je neus wordt vrolijk,  je lijkt relaxter te worden en je bent minder stressvol. Dat is nou precies wat wij willen bereiken met Zapasso. Dat jij de Italiaanse, rustige maar gelukkige levensstijl weet te kopiëren bij jouw alledaagse handelingen. 

De Zapasso handzeep is verkrijgbaar in de drie gerenommeerde geuren, waar wij bij Zapasso maar wat trots op zijn. Fioritura, voor de elegantie die Milaan en het Como-meer hebben te bieden. Falo, waar de traditionele zuid-kust centraal staat of Domani Atterra; de geur die gebaseerd is op de cultuur, natuur en architectuur van het magnifieke eiland Sicilië.