Gratis bezorging vanaf € 30 met Budbee
Indien u minimaal €30 besteed, bezorgen wij uw bestelling gratis thuis. Mocht u toch liever iets minder bestellen dan rekenen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten.

Levering met Budbee (Avond Levering tussen 17:00 en 22:00 uur)
Vanaf €30 euro GRATIS anders €2,99

Budbee bezorgd uw pakketten in de avond tussen 17:00-22:00u, wanneer onze klanten ook echt thuis zijn. Je kiest zelf wanneer we bezorgen en ook hoe we bezorgen. Alle bezorgingen worden CO2 gecompenseerd, zonder extra kosten voor jou. Met live map tracking met een exacte bezorgtijd op de minuut nauwkeurig waardoor de succesratio van de eerste bezorgpoging op 97% ligt. Dit scheelt al aanzienlijk in de transport bewegingen en daardoor een stuk beter voor het milieu.

Na het afrekenen ontvangt u een e-mail en desgewenst een SMS met een link naar uw persoonlijke Budbee omgeving. Hier kunt u de bezorging helemaal naar wens inrichten. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen op welke dag het pakket bezorgd moet worden, of je wilt dat de bezorger op de deur klopt in plaats van aanbelt.

Op de bezorgdag stuurt Budbee om 13:00u de eerste tijdsindicatie. Deze indicatie is binnen 1 uur, bijvoorbeeld tussen 18:00 uur en 19:00 uur. Vanaf 17:00 uur kunt u de bezorger real-time volgen op een kaart, zo tot aan uw voordeur! In uw persoonlijke Budbee omgeving kunt u uw bezorgmoment, of uw voorwaarden zoals aanbellen of aankloppen, ook ten allen tijde nog wijzigen. Mits u onverhoopt toch de levering wilt wijzigen, dan kunt u via de app of uw online omgeving een nieuwe levering boeken. Ook belt de bezorger u op wanneer u niet thuis bent, want wellicht is de bel stuk of liggen je kinderen te slapen, en kan Budbee alsnog je pakketje bezorgen!

Na de tweede poging gaat het pakket retour naar ons en zullen wij genoodzaakt zijn om de retour kosten en bezorgkosten aan u door te belasten van €5,99. Mocht u de order willen annuleren en uw pakket is al onderweg naar één van onze vervoerders dan worden er wel kosten voor het transport in rekening gebracht.